Het bestuur stelt zich niet alleen ten doel de groep trouwe donateurs uit te breiden, maar ook om via fondsenwerving allerlei projecten, groot en klein, van de grond te krijgen. De bestuursleden zijn onbezoldigd.

2021 08 Pasfoto 02

 

Aleid van der Spek (voorzitter/secretaris) heeft al sinds 2001 nauw contact met het Center for the Protection of Children (CPC) in Bisjkek en verschillende projecten voor de door CPC opgevangen straatkinderen gerealiseerd. Haar activiteiten zijn in januari 2010 ingebracht in Stichting Elnura. In haar werkzame leven heeft zij bij een aantal bedrijven gewerkt als bureaumanager.

 
  

Gert Meijer

 

Gert Meijer (penningmeester) werkte als controller in de gezondheidszorg en heeft een opleiding als accountant. Vanuit zijn interesse voor en betrokkenheid bij andere culturen zet hij zich in voor Stichting Elnura, voor de ondersteuning van kinderen in Kirgizië. 

 

 

Enthousiaste bestuursleden gezocht!

Anoniem

Eén van de bestuursleden heeft ons helaas verlaten. Wij zijn dus op zoek naar een enthousiaste onbezoldigde vrijwilliger, die bij voorkeur enige affiniteit heeft met Centraal Azië of bereid is zich daarin te verdiepen. Wij werven hoofdzakelijk voor de lokale organisatie Center for the Protection of Children, veelal projectmatig, fondsen. Enige kennis van/ervaring met het werven van sponsoren en donateurs is meer dan welkom. Onze contacten verlopen overwegend digitaal. Voor de enkele fysieke vergadering zoeken wij een centraal gelegen ontmoetingspunt. In nauw onderling overleg met de voorzitter/secretaris en penningmeester zal een taakverdeling worden gemaakt. Voor meer gedetailleerde info over onze stichting verwijzen wij ook graag naar onze sociale media. Alle vragen zijn welkom. Wij doen ons best ze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Meer over ons