Bestuur

Het bestuur stelt zich niet alleen ten doel de groep trouwe donateurs uit te breiden, maar ook om via fondsenwerving allerlei projecten, groot en klein, van de grond te krijgen. De bestuursleden zijn onbezoldigd. 

Aleid van der Spek (voorzitter/secretaris) heeft al sinds 2001 nauw contact met het Center for the Protection of Children (CPC) in Bisjkek en verschillende projecten voor de door CPC opgevangen straatkinderen gerealiseerd. Haar activiteiten zijn in januari 2010 ingebracht in Stichting Elnura. In haar werkzame leven heeft zij bij een aantal bedrijven gewerkt als bureaumanager.

Gert Meijer (penningmeester) werkte als controller in de gezondheidszorg en heeft een opleiding als accountant. Vanuit zijn interesse voor en betrokkenheid bij andere culturen zet hij zich in voor Stichting Elnura, voor de ondersteuning van kinderen in Kirgizië. 

Martijn Schimmel werkt voor de publieke zaak, is betrokken bij de ontwikkelingen in Centraal-Azië en heeft zich eerder ingezet voor NGO’s die onder meer actief zijn in Oost-Europa en het Midden-Oosten.

Enthousiaste bestuursleden/vrijwilligers gezocht!

Anoniem

Wij ontmoeten graag enthousiaste onbezoldigde vrijwilligers, die bij voorkeur enige affiniteit hebben met Centraal Azië of bereid zijn zich daarin te verdiepen. Wij werven fondsen, veelal projectmatig, hoofdzakelijk voor de lokale sociale organisatie Center for the Protection of Children in Bisjkek. Enige kennis van/ervaring met het werven van sponsoren en donateurs is meer dan welkom. Onze contacten verlopen overwegend digitaal. Voor de enkele fysieke vergadering zoeken wij een centraal gelegen ontmoetingspunt. Voor meer gedetailleerde info over onze stichting verwijzen wij ook graag naar onze sociale media. Alle vragen zijn welkom. Wij doen ons best ze zo goed mogelijk te beantwoorden. 

Meer over ons

Eerste Stationsstraat 37
2712 HB Zoetermeer

Tel. +31 (0)79316 2142
E-mail: info@elnura.nl
Website: www.elnura.nl

IBAN: NL38ABNA0429616465
BIC: ABNANL2A

KvK registratie: 09140732
RSIN: 815836041

doneren

nieuwsbrief

linkedininstagram57facebook