Het bestuur stelt zich niet alleen ten doel de groep trouwe donateurs uit te breiden, maar ook om via fondsenwerving allerlei projecten, groot en klein, van de grond te krijgen. De bestuursleden zijn onbezoldigd.

2021 08 Pasfoto 02

 

Aleid van der Spek (voorzitter/secretaris) heeft al sinds 2001 nauw contact met het Center for the Protection of Children (CPC) in Bisjkek en verschillende projecten voor de door CPC opgevangen straatkinderen gerealiseerd. Haar activiteiten zijn in januari 2010 ingebracht in Stichting Elnura. In haar werkzame leven heeft zij bij een aantal bedrijven gewerkt als bureaumanager.

 
  

Gert Meijer

 

Gert Meijer (penningmeester) werkte als controller in de gezondheidszorg en heeft een opleiding als accountant. Vanuit zijn interesse voor en betrokkenheid bij andere culturen zet hij zich in voor Stichting Elnura, voor de ondersteuning van kinderen in Kirgizië.

 

  

2020 05 Foto Ad kl

 

Ad de Haas heeft altijd gewerkt in de ICT. Als bestuurslid van Stichting Elnura houdt hij zich o.a. bezig met fondsen werven voor projecten ten behoeve van de straatkinderen in Kirgizië. Zijn betrokkenheid is het gericht en direct verlenen van humanitaire hulp. Vrijwilligers helpen mee om de projecten tot een goed einde te brengen. Daar is het bestuur heel blij mee, maar zou het aantal vrijwilligers graag uitbreiden. Er zijn veel uiteenlopende werkvelden om als vrijwilliger aan de slag te gaan, al dan niet als lid van het bestuur. Iedereen die denkt een steentje te kunnen bijdragen is van harte welkom. De woonplaats is niet belangrijk, omdat het meeste digitaal kan gebeuren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer over ons