2021 06 Steun CPCAllereerst willen wij u graag laten weten dat uw financiële bijdrage voor 98% ten goede komt aan het doel, waarvoor u uw gift bestemt. De resterende 2% wordt gebruikt ter dekking van onze [minimale] bureaukosten.

Stichting Elnura valt onder de zogenoemde ANBI-regeling. Dit betekent dat uw gift aftrekbaar is voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Meer informatie over de regeling is te lezen op de website van de Belastingdienst.

Uw bijdrage

In het algemeen kunt u meehelpen aan een betere toekomst voor kinderen in moeilijke leefsituaties in Bisjkek door uw bijdrage over te maken op rekening NL38ABNA 0429616465 t.n.v Stichting Elnura onder vermelding van "CPC", indien gewenst onder toevoeging van een specifiek project. U kunt ook overmaken via “doneren” in de menubalk of aan de voet van deze pagina..

2021 06 Steun CPC schoolVoor ons doorlopende project “financiële adoptie CPC-leerling” kunt u een jongen of meisje ‘adopteren’ voor minimaal één jaar via het aanmeldingsformulier

U geeft hem/haar daarmee de mogelijkheid om naar school te gaan. 

Periodiek schenken

De mogelijkheid van periodiek schenken voor minimaal vijf jaar geeft de schenker extra belastingvoordeel en Stichting Elnura kan op basis van periodieke schenkingen haar beleid nog beter vorm geven. De hiervoor in te vullen schenkingsovereenkomst met toelichting kunt u hier downloaden..

Testament

Als u ons werk een warm hart toedraagt kunt u Stichting Elnura opnemen in uw testament. Meer informatie over deze mogelijkheid kunt u hier lezen. Mocht u een persoonlijk gesprek op prijs stellen, laat het ons weten via ons contactformulier en wij komen graag naar u toe. 

Meer info over CPC