Welkom

Algemeen

Stichting Elnura wil haar steentje bijdragen aan een betere toekomst voor de kansarme, werkende, al dan niet dakloze kinderen in Kirgizië/Centraal AzieWij werken daarvoor samen met de lokale Niet Gouvernementele Organisatie Center for the Protection of Children in Bishkek, de hoofdstad van Kirgizië:

2018 06 01 Begin vakantie

Zo’n kleine 40% van de kinderen van 5 tot 17 jaar is gedwongen om te werken en ongeveer 67% daarvan doet gevaarlijk werk.

Wij hopen dat de informatie op deze website u enthousiast maakt en u doet besluiten Stichting Elnura te steunen. Deze kinderen hebben uw hulp hard nodig en zullen u dankbaar zijn.

UPDATE SITUATIE IN KIRGIZIË, januari 2021

Kirgizië vlagKort na de eerste nogal gewelddadige demonstraties na de parlementsverkiezingen van 4 oktober 2020 gaf de heer Bob Deen van Instituut Clingendael een radio-interview over Kirgizië en de ontstane situatie. De nieuwe verkiezingen hebben 10 januari plaats gehad, tegelijk met een referendum over de wijzigingen in de grondwet. Die avond heeft de heer Bob Deen in het Radio1 programma "Met het oog op morgen"  niet alleen een heldere toelichting bij de uitslag van de presidentsverkiezingen gegeven, maar ook met enthousiasme over het mooie en gastvrije land Kirgizië verteld.
De moeite van 6 minuten luisteren waard! logo npo radio1

Heeft u vragen, stel ze ons via ons contactformulier.

Bestuur Stichting Elnura