Welkom

CORONA TREFT KINDEREN van Center for the Protection of Children

2019 dagopvang Dordoi

Alle scholen zijn gesloten. Hoewel de kinderen van Center for the Protection of Children beter af zijn in de dagcentra dan thuis moesten ze toch sluiten. De geinnen wonen op een paar vierkante meter, de ouders zijn van de ene op de andere dag zonder werk en inkomen, onderwijs op afstand is niet voor alle kinderen mogelijk en de ouders zijn vaak laaggeletterd en kunnen de onderwijzers niet vervangen. Honger en huiselijk geweld liggen op de loer. Het is niet te voorkomen dat de kinderen in hun ontwikkeling hiermee een stap terug doen. 

Coronavirus 2CPC probeert waar mogelijk online lessen en workshops te geven. Gebrek aan geschikte apparatuur en het ontbreken van internetverbindingen zijn een belemmering. CPC verzamelt goederen voor voedselpakketten en hygiëne sets voor de gezinnen in moeilijke leefsituaties. 

Wilde Ganzen heeft een speciaal Corona-fonds ingesteld voor dringende hulp aan in armoede levende mensen, die extra getroffen zijn door gevolgen van de coronacrisis. Samen met CPC hebben wij een aanvraag ingediend en die aanvraag heeft Wilde Ganzen goedgekeurd.

2020 05 SE vliegt weer met WG kl

 

    Vliegt u mee?


Alle informatie over het project en hoe u kunt bijdragen staan in onze Nieuwsbrief. Laat uw hart spreken.
Wilde Ganzen verdubbelt uw donatie.

ALGEMEEN

Stichting Elnura wil haar steentje bijdragen aan een betere toekomst voor de kansarme, werkende, al dan niet dakloze kinderen in Kirgizië/Centraal Azie. Wij werken daarvoor samen met de lokale Niet Gouvernementele Organisatie Center for the Protection of Children in Bishkek, de hoofdstad van Kirgizië: 

2018 06 01 Begin vakantie

Zo’n kleine 40% van de kinderen van 5 tot 17 jaar is gedwongen om te werken en ongeveer 67% daarvan doet gevaarlijk werk.  

Wij hopen dat de informatie op deze website u enthousiast maakt en u doet besluiten Stichting Elnura te steunen. De kinderen hebben uw hulp hard nodig en zullen u dankbaar zijn.Heeft u vragen, stel ze ons via ons contactformulier.

Bestuur Stichting Elnura