Welkom

ALLE KINDEREN NAAR SCHOOL

2020 10 01 Banner Facebook Insta

GivingTuesday - dit jaar op 1 december - is de wereldwijde actiedag om samen goed te doen. Wat doe jij?
ALLE KINDEREN NAAR SCHOOL! is het project van Stichting Elnura.
Het verhaal van Anvar, die graag wil dat zijn vriendjes ook naar school kunnen.
Volg ons op Facebook, LinkedIn, Instagram. Meld je aan voor onze Nieuwsbrief.

UPDATE SITUATIE IN KIRGIZIË

2020 10 07 bij situatie KG

Naar aanleiding van de actuele berichten over de situatie in Kirgizië hebben wij met onze vrienden en relaties ter plaatse contact gehad. Gelukkig gaat het hen goed. Center for the Protection of Children wordt niet gehinderd en kan doorwerken. De kinderen kunnen vanwege Covid-19 nog niet naar school en naar de dagopvang van CPC, maar zij krijgen allemaal online les en online CPC-begeleiding. 
“In his statements, UN Secretary General Antonio Guterres reaffirmed the UN’s readiness to assist Kyrgyzstan in finding solutions to overcome the crisis within the framework of the constitutional process and the earliest economic stabilization of the country.” Inmiddels is bekend dat de speciale vertegenwoordiger van de VN voor Centraal Azië, Natalia German, op 15 oktober zal aankomen in Bishkek.

Algemeen

Stichting Elnura wil haar steentje bijdragen aan een betere toekomst voor de kansarme, werkende, al dan niet dakloze kinderen in Kirgizië/Centraal Azie.Wij werken daarvoor samen met de lokale Niet Gouvernementele Organisatie Center for the Protection of Children in Bishkek, de hoofdstad van Kirgizië:

2018 06 01 Begin vakantie

Zo’n kleine 40% van de kinderen van 5 tot 17 jaar is gedwongen om te werken en ongeveer 67% daarvan doet gevaarlijk werk.

Wij hopen dat de informatie op deze website u enthousiast maakt en u doet besluiten Stichting Elnura te steunen. De kinderen hebben uw hulp hard nodig en zullen u dankbaar zijn.

Heeft u vragen, stel ze ons via Contact.

Bestuur Stichting Elnura